InfoNu.nl > Recensies… > Discussie: Recensies

Recente reacties in Recensies

Max, 04-09-2017 22:42 (Geert Wilders fascist? De eeuwige terugkeer van het fascisme)
"Het fascisme was een utopistische ideologie, een derde weg voor communisme en kapitalisme, met een sterk leiderschapsbeginsel, racistisch, en gericht op omverwerping van de rechtsstaat, en verdelging, uitroeiing van alles en iedereen wat de realisering van de ideologie in de weg staat. Je kunt van alles over Wilders zeggen, maar op essentiële punte…"
Jp Dekker, 04-07-2017 14:32 (CD recensie: Am Israel Hai - Diverse artiesten)
"Wie kan me zeggen waar ik deze cd kan kopen? mvg jp dekker"
Roekens, 18-06-2017 00:01 (Jean-Jacques Rousseau, biografie Leo Damrosch)
"Of de inhoud van deze biografie goed is kan ik moeilijk zeggen maar de vertaling is hemeltergend slecht. Het Amerikaanse origineel klinkt overal door. Het lijkt wel of er een vertaalprogramma op dit boek is losgelaten. To support a family wordt "een familie ondersteunen" ipv onderhouden. De zoon deelt de "excentrische gewoonte" van de vader. Eccent…"
Maria Middelman, 18-05-2017 23:47 (David H. Stern: commentaar op het Joodse Nieuwe Testament)
"Het woord Rabbi betekent toch mijn leider of mijn heer? Als Jezus zo genoemd werd, waarom erkennen veel Joodse mensen Jezus dan niet als leider? Als je iemand specifiek leider noemt dan (h)erken je Hem wel toch? Grote kans dat ik het helemaal niet begrijp hoor maar de term messias lijkt mij aan te geven dat Jezus van de Messianen afstamde en niet v…"
Jeurs, 25-04-2017 01:34 (Review/mening: Witte tanden met Crest Whitestrips Classic)
"De strips bevatten veel te veel H2O2 (Waterstofperoxide), namelijk 6%. In de EU is 0,1% maximaal toegestaan en dat is niet voor niets. Ik begrijp dus niet dat mensen het tòch proberen. Het is erg schadelijk voor de tanden. Het penetreert het glazuur om zo de kleurstof (bleek) ook in het tandbeen door te laten dringen. Je leert bij biologie al d…"
S. Kroeze, 01-04-2017 16:24 (Het IKEA Tupplur verduisterend rolgordijn met terugrolveer)
"Na aankoop van een Ikea Tupplur verduisteringsgordijn blijkt bij thuiskomst dat de borgring van de terugloopveer gebroken is en het gordijn dus geen voorspanning meer heeft. Het gordijn rolt na montage niet automatisch weer in. Hoe kan ik dit herstellen?"
H. Steenman, 25-03-2017 18:20 (Communiceren met mensen met dementie via de CRDL)
"Mijn vrouw heeft afasie als gevolg van een CVA, wat zou de CRDL voor haar kunnen betekenen?"
Uschi, 11-03-2017 11:43 (Medion Superzoomcamera: een goede camera van de Aldi)
"Vaak krijg ik… "modusknop onbepaald" als ik de camera aanzet. Dan zet ik deze weer een paar keer aan en uit en dan opeens doet hij het. Hoe te verhelpen?"
Ruben, 24-02-2017 18:55 (Het IKEA Tupplur verduisterend rolgordijn met terugrolveer)
"Persoonlijk ben ik over ikea wel te spreken maar het tupplur rolgordijn brengt mij (te) vaak in een boze bui omdat ik soms wel tot 12x het rolgordijn naar beneden moet trekken voor deze eindelijk een keertje blijft zitten. Zeker met een peuter in je armen die je in bed moet leggen erg lastig, en dat vooral als ze eindelijk ligt en slaapt en dat nar…"
Nigel, 15-02-2017 16:27 (Seven pounds – een film over het inlossen van schuld)
"De eerste twee zinnen geven verduidelijking maar waarom is er gekozen voor de titel seven pounds waarom een gewicht was het bijvoorbeeld het gewicht van 7 harten die hij het leven ontnomen had?"
Schrijf mee!