InfoNu.nl > Recensies… > Electronica > Recensie mobiele telefoon: Samsung Galaxy Mini

Recensie mobiele telefoon: Samsung Galaxy Mini

Er zijn vele telefoons op de markt. Een ervan is de Samsung Galaxy Mini, over deze telefoon wordt meer beschreven in dit artikel. In de telefoonwinkel willen ze altijd graag dat je een telefoon koopt, de praatjes zijn daarom vaak mooier dan de werkelijkheid. In dit artikel staat informatie over de Samsung Galaxy Mini beschreven die onafhankelijk is, en daarom naar waarheid is geschreven.

De Samsung Galaxy familie

Er zijn vele telefoons op de markt van Samsung die beginnen met Galaxy. Zo heb je onder andere de Samsung Galaxy S II, de populairste telefoon van Samsung op dit moment. De Samsung Galaxy Gio, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Europe, Samsung Galaxy Apollo, Samsung Galaxy Spica en er zijn nog wel meerdere Samsung Galaxy modellen. Een van de modellen is de Samsung Galaxy Mini, hierover wordt meer beschreven in dit artikel.

De Samsung Galaxy Mini

Zoals de naam al zegt is de Samsung Galaxy Mini kleiner dan de populaire Samsung Galaxy S II. Toch is de telefoon in verhouding tot andere telefoons van Samsung of andere merken niet opvallend klein. De naam van de telefoon komt voort uit de verhouding tussen de Samsung Galaxy S II, en vergeleken bij die telefoon is de Samsung Galaxy Mini inderdaad een stukje kleiner.

Toetsenbord en beeldscherm
De Samsung Galaxy Mini heeft een touchscreen, zoals alle Samsung Galaxy modellen. Het beeldscherm draait mee, als je dus de telefoon liever op zijn kant houdt, past het beeld zich automatisch aan. Er kan worden ingesteld om te typen via het ABC of QWERTY-toetsenbord. Ook is er een mogelijkheid om woorden te typen met swype, je schuift dan je vingers naar de letters die je wilt en vormt zo een woord, in plaats van dat je steeds het scherm opnieuw aantikt.

Android
De Samsung Galaxy Mini heeft Android, je kunt dus via de Market Apps downloaden. Ook is er een speciale Samsung App Store op de telefoon aanwezig.

Wifi verbinding
Op de telefoon zit een Wifi verbinding. Wel staan er op internet veel klachten over het feit dat Wifi niet werkt. Dit probleem is op te lossen door bij de Samsung App Store updates te downloaden die meestal automatisch worden weergegeven als je op de Store tikt. Na deze updates werkt de Wifi verbinding in veel gevallen wel.

Functies
De Samsung Galaxy Mini bevat veel functies, zoals een wekker, een calculator, een social pub, navigatie, email enzovoort. De functies zijn uit te breiden aangezien er Android op de telefoon zit, je kunt dus alle apps die je mist downloaden in de appstore.

Batterij
Zoals bij veel telefoons met internet gaat de batterij als internet aan staat niet erg lang mee, ongeveer 2 dagen. Als je internet uit zal zetten zou je echter langer met de batterij kunnen doen.

Kosten telefoon
De Samsung Galaxy Mini is erg populair omdat de telefoon veel voordeliger is dan zijn grote broer, de Samsung Galaxy S II. De Samsung Galaxy Mini ligt in de winkel voor 120 euro, en is daarmee goedkoop voor een telefoon met zoveel functies en Android.

Lees verder

© 2011 - 2017 Dobel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Samsung Galaxy Mini S5570Samsung Galaxy Mini S5570De Samsung Galaxy Mini S5570 is een mooie smartphone voor een gebruiker die niet teveel geld kwijt wil aan een telefoon,…
Samsung Galaxy Tab - 7 inch tabletDe Galaxy Tab van Samsung is een van de concurrenten van de iPad van Apple. De Galaxy Tab heeft een scherm van 7 inch en…
Samsung Galaxy Note 2Samsung Galaxy Note 2De Samsung Galaxy Note was een gigantische hit voor Samsung. De Samsung Galaxy Note 2 komt er bijna aan en wordt verwach…
Verschil tussen iPad en Samsung Galaxy TabVerschil tussen iPad en Samsung Galaxy TabDe iPad, de platte minicomputer van Apple, heeft serieuze concurrentie, na zes maanden. Laat de strijd beginnen! De Sams…
De Samsung Galaxy S2De Samsung Galaxy S2De Samsung Galaxy S2 is het nieuwste model van Samsung en vervangt de Galaxy S als hun vlaggenschip. Het is een mobiele…
Bronnen en referenties
  • www.samsung.nl

Reageer op het artikel "Recensie mobiele telefoon: Samsung Galaxy Mini"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Infoteur: Dobel
Laatste update: 22-02-2012
Rubriek: Recensies…
Subrubriek: Electronica
Special: Telefoon recensies
Bronnen en referenties: 1
Recensies…
Deze rubriek bevat artikelen welke naast objectieve informatie ook subjectieve informatie in vorm van een recensie bevat.
Schrijf mee!